Bijzondere rijopleidingen

Naast de standaard rijlessen voor rijbewijs B kun je bij Drive 4 Success ook terecht voor:

Begeleid rijden/2todrive:
Er is een speciaal rijlesprogramma voor jongeren onder de 18 jaar ontwikkeld.
Ben je 16,5 jaar dan kun je theorie-examen doen. Vanaf 17 jaar kun je je rijbewijs B halen. Tot je 18e jaar mag je dan onder begeleiding van een coach autorijden. Dit tijdelijke experiment heet 2toDrive.
Met het rijbewijs mag je ook op een brommer of scooter rijden. Hierbij is begeleiding van een coach niet nodig. Het rijbewijs is niet geldig in het buitenland, totdat de jongere de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt.

Andere bepalingen die gelden voor bestuurders onder de 18 zijn:

  • in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en een begeleiderspas
  • minimaal 1 en maximaal 5 geregistreerde coach(es) op de begeleiderspas
  • altijd onder begeleiding van een geregistreerde coach deelnemen aan verkeer als bestuurder


Rijbewijs BE:
Lessen voor rijbewijs BE kun je bij rijschool Drive 4 Success volgen in een Volkswagen Transporter. Om in aanmerking te komen voor het rijbewijs BE moet een leerling in het bezit zijn van een autorijbewijs B.

Spoedopleiding:
Naast de losse lessen en de samengestelde pakketten biedt Drive 4 Success ook spoedopleidingen aan. Tijdens een eerste les wordt er samen met de instructeur gekeken naar je vaardigheden en leertempo om zo de tijdsduur van de spoedopleiding te bepalen.

Faalangstinstructie:
Een beetje spanning houdt een mens alert, maar wanneer je zo zenuwachtig wordt dat het je prestatie in de weg staat kan het zijn dat je faalangstig bent. Met de faalangstinstructie van Drive 4 Success stap je zelfverzekerder achter het stuur. Straks als examenkandidaat maar ook als zelfstandig weggebruiker.
Wellicht dat je baat hebt bij het maken van een individueel theorie-examen in plaats van een klassikaal examen. Drive 4 Success regelt dat voor je mocht dat nodig zijn

ADHD/autisme:
Bij Drive 4 Success vinden we dat iedereen die de verkeersregels kan leren en fysiek in staat is een auto te besturen recht heeft op een rijbewijs, ook als je leren belemmerd wordt door bijvoorbeeld ADHD of autisme. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou te leren kennen en onze lesmethodiek aan te passen aan wat jij nodig hebt en fijn vindt.
Ook voor jou geldt dat wanneer een individueel theorie-examen geschikter is dan een klassikaal examen, Drive 4 Success dat voor je kan regelen.

Opfriscursussen
De verkeersregelgeving verandert voortdurend. Of misschien veranderen persoonlijke omstandigheden waardoor je na jaren niet te hebben gereden weer zelf moet rijden. Bij Drive 4 Success kun je voor zowel theorie als praktijk je vaardigheden en kennis onderwerpen aan een grondige opfriscursus. Voor de veiligheid van jezelf en van de andere verkeersdeelnemers een echte aanrader!

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden voor je rijopleiding? Bel of mail ons gerust via
06-2428 0404 of info@drive4success.nl

Schrijf je nu in!