Autorijbewijs B

Bij rijschool Drive 4 Success kun je terecht voor je autorijbewijs B. Je kunt kiezen voor losse lessen of een van onze lespakketten.
De instructeur houdt een persoonlijk lesrapport bij. Dit houdt in dat aan het begin van de les doelstellingen worden besproken en aan het einde van elke les een evaluatie plaatsvindt waardoor de instructeur samen met de leerling het leertempo kan bepalen.
De lessen duren 50 minuten. Drive 4 Success lest in omgeving Breda, Bergen op Zoom en Tholen. Je wordt thuis opgehaald of, indien gewenst, op je werk of op school.

Proeflessen:
De eerste stap richting een rijbewijs is het uitzoeken van de juiste rijschool. Wil je graag eerst kennismaken met de instructeur en de manier van lesgeven? Dat kan bij Drive 4 Success. Door middel van een proefles kun je bepalen of de instructeur en de wijze van lesgeven bij je past.

Voordelen proefles:

  • Kennismaken met de instructeur en de manier van lesgeven.
  • Rijopleiding op maat.
  • Gratis en uitgebreid lesadvies.

Plan nu je gratis proefles!

Lees meer over het theorie- en praktijkexamen volgens Drive 4 Success of ga voor meer informatie omtrent rijexamens naar www.cbr.nl

Klik hier om direct je rijschool te machtigen.

Download het formulier Zelfrelectie KandidaatHeb je vragen of wil je je direct aanmelden voor je rijopleiding? Bel of mail ons gerust via
06-2428 0404 of info@drive4success.nl